Toen ik 4 jaar oud was, zat ik vooraan de klas te breien. Ik was zo fier dat ik mocht breien terwijl de andere kinderen van de klas iets anders mochten knutselen. 

Naald en draad hadden een speciale aantrekkingskracht op mij, en de naaimachine van mijn moeder heb ik dan ook snel leren ontdekken om eerst poppenkleertjes te maken en later probeerde ik dan een rokje voor mezelf. Ik gebruikte wat ik voorhanden had: een restje van de nieuwe overgordijnen van onze living.

Ik had toen wel begrepen dat met het volgen van lessen ik op een meer gestructureerde manier zou leren werken, en ik had de kennis en ervaring van leerkrachten nodig. Dus schreef ik mij in verschillende naailessen: volwassenkledij, kinderkleding, interieur en patroontekenen.

Allemaal als hobby, maar toch wist ik dat ik er ooit iets zou mee doen!

Met Calcken is dit dan uitgekomen! Het is mijn passie om zowel meisjes als jonge dames met raad en daad te begeleiden in workshops, een avondje café couture of een café tricot!

Welkom in mijn atelier!

Product added to compare.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.