ALGEMENE VOORWAARDEN

Calcken Com. V.
Brugstraat 12
9270 Kalken

BTW: BE0849.378.223
E-mail: info@calcken.be
GSM: 0494/37.56.35

Verkoopsovereenkomst

 

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen Calcken en de meerderjarige opdrachtgever (de ‘klant’), op het ogenblik dat een mail naar de klant wordt verstuurd ter bevestiging. Ieder die een bestelling plaatst bij Calcken, verklaart zich akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het elektronisch bewijs (bijvoorbeeld : e-mail, backups, ...) wordt door alle betrokken partijen aanvaard binnen het kader van de verkoopsovereenkomsten en relaties.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Calcken mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. De consument stuurt dan de goederen in originele vepakking op eigen risico en kosten terug.

Artikelen die niet aan uw wensen voldoen of bij aankomst beschadigd zijn, kunnen terug gezonden worden nadat u dit gemeld heeft via e-mail (info@calcken.be) of via de telefoon 0494/37.56.35

Nadat wij uw e-mail beantwoord hebben, kunt u uw artikelen terugsturen naar Calcken, Brugstraat 12, 9270 Calcken onder volgende voorwaarden:

-       Het artikel dient in ongewijzigde staat (nieuw + eventueel labels) teruggestuurd worden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

-       De verzendingskosten zijn ten laste van de koper.

-       Van zodra wij de artikelen in originele staat terug in ons bezit hebben, storten wij u het verschuldigde bedrag (met uitzondering van de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug.

 

Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan Calcken of de leverancier van het artikel.

 

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een degelijke verpakking, de klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst! Wij controleren iedere zending voor ze de deur uitgaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren!

 

Prijzen en productinformatie

Alle vermelde prijzen zijn steeds uitgedrukt in euro (€), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen voor gelden per eenheid, tenzij anders is aangegeven. Voor de stoffen staan de prijzen ingesteld per halve meter. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. Voor een bestelling gelden altijd de prijs en de actie die op het moment van bestelling worden vermeld. Calcken  houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven.

Ondanks het feit dat de catalogus en website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is of niet up-to-date is. Calcken is wat de juistheid, geactualiseerdheid, of volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis. Calcken is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten.

De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen), betreft altijd indicatieve informatie en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Wanneer artikelen kleiner of groter tailleren dan gewoonlijk, wordt dit in de mate van het mogelijke op de site vermeld. Wanneer U specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij U ons te contacteren op info@calcken.be.

Online bestellen

Door een bestelling te plaatsen bij Calcken geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de verkoops-, leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een fout in ons voorraadsysteem zitten en een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de exclusieve eigendom van Calcken. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de levering. Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk worden gemeld, op straffe van verval van elk recht.

Op alle overeenkomsten tussen Calcken en de klant is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Betalen

Wanneer u een bestelling plaatst bij Calcken, wordt deze voor u voor een totaal van 14 kalenderdagen gereserveerd. U krijgt een orderbevestiging per mail toegezonden. (indien u binnen het half uur geen e-mail ontvangt, gelieve ons te contacteren op info@calcken.be) Indien wij na die 14 kalenderdagen nog geen betaling ontvangen hebben, wordt het artikel terug in de verkoop geplaatst.

Betalingsmogelijkheden zijn:

-       Cash of via een bank app (enkel bij persoonlijke levering of afhaling, op afspraak (contacteer ons op info@calcken of 0494/375635

-       Overschrijving op onze Belgische rekening BE66 0688 9577 7243 met vermelding van uw bestelnummer. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw betaling op onze rekening staat.

-       Via creditcard (Visa, Mastercard)

Levering en verzending

Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Bij een persoonlijke levering of afhaling worden geen verzendingskosten aangerekend.

Opgelet: Dit is enkel mogelijk op afspraak (via een bevestiging van e-mail info@calcken.be of telefoonnummer 0494375635

Naar België

-       Binnen de 1 à 2 werkdagen na de ontvangst van de betaling, versturen we je pakje. 1 à 2 werkdagen later zal het pakje aangeboden worden door de postbode.

-       Gratis verzending voor België vanaf 85€.

-       Is uw bestelling lager dan 85€ dan betaalt u voor een verzending naar België  steeds een vast bedrag van 5,50 €.


 

Privacybeleid

 

Alle privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Product added to compare.

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.